2016. augusztus 2., kedd

Baj van, az van!

Megjártuk tegnap az állatorvost...  A valami fájból az lett, hogy hát van egy csomó... 

Én itt mondjuk el is vesztettem a fonalat, mert ott így belém baszott a villám, a könnyeimen át* néztem a Zebet és kapaszkodtam, hogy ne essek el... Tök szerencse, hogy mégis haza engedték Katonát, és ott volt, mer én csak azt tudtam makogni, hogy vérvétel, ultrahang, röntgen,  és ezt így háromszor~négyszer egymásután, aztán kapott két szurit, meg egy hétre való mindenféle gyógyszert, és nézzük meg hogy hogy reagál a gyógyszerre, és utána megbeszéljük a többit.... És én belül nagyon ordítottam, hogy de most rögtön~azonnal, ne várjunk, de egy kurva hang nem jött ki belőlem.
Haza jöttünk és csak ültünk csendben...
Én tudom hogy holnapután lesz nyolc éves, de ő még nem öreg, és még nem lehet beteg, ő soha nem lehet beteg!!!!
És hétfőre el fog múlni az a csomó, felszívódik! És megbeszéltem vele, hogy minden rendben lesz, mert másképp nem lehet...

*tudok úgy sírni, mint a filmekben (egyszerre jött mind a két szememből a könny...)

5 megjegyzés:

  1. Jajj, ne!
    Nagyon drukkolok, hogy csak valami kis ártalmatlan dolog legyen és a szuri meg a gyógyszer hatására elmúljon és meggyógyuljon a picúr!

    VálaszTörlés
  2. Veled érzek, drukkolok, hogy minden rendben legyen! <3

    VálaszTörlés
  3. Szia, nagyon drukkolok, hogy használjanak a gyógyszerek és ne legyen semmi komoly! De ha egy hét után sincs változás, akkor tényleg gyorsan minden vizsgálatot csináltass meg, mert az idő ilyenkor nagyon fontos. Mi éppen a 15 éves cicánkkal csináltunk végig egy műtétet és kemoterápiát, és utólag verem a fejem a falba, hogy az elején, bár rossz érzésem volt 2 hét után, hogy nem múlik az állítólagos hólyagkő a gyógyszerektől, még további két hétig ezzel kezelték (nyilván nem múlt el, mert hólyagrák volt). És ne a "sima" háziorvoshoz vidd, ha ilyesmi van, hanem specialistához, aki sok hasonló esettel foglalkozik. Elnézést az okoskodásért, csak látom, hogy te is annyira odavagy az állatkádért, mint mi a mieinkért. Szorítok addig is nagyon, hogy ne legyen szükség arra, amit leírtam!

    VálaszTörlés
  4. Nem lesz. Minden rendben van. ZEB meggyógyul. Meg kell gyógyulnia!

    VálaszTörlés