2016. január 28., csütörtök

I cry

A nap felfedezése, hogy tudok úgy sírni, (mint a filmekben) hogy mind a két szememböl egyszerre folyik a könny ..

6 megjegyzés:

  1. ...hát ez egy elég hosszú történet... megtaláltak egy rohadt régi tartozással, amit még csak nem is én csináltam hanem anno még big, bár nem tudom olvastad e régebben a blogom, ő az exem, szóval évekig ment a herce~hurca, aztán csend lett az ügyben, aztán három év után tegnap be esett egy fizetésletiltás.. kurva nagy összeg... mivel Katonával együtt élünk, és természetesen közös kasszán vagyunk, ezért nyílván ez őt is érintené, nyilván ezt nem akarom, meg nem is hagyom, ezért tegnap felajánlottam, hogy akkor én elköltözök... mondjuk a technikai részét még nem találtam ki, de majd megoldom... de hát igen, rendesen össze omlottam... mert kísért a múlt... nem hiszem, hogy a régi blogot olvastad, de nagyon bele haltam akkor abba az egészbe, elvesztettem mindenem...és még most, két és fél év múlva is kísért a múlt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-( Ha szeretsz valakit, akkor a problémáival együtt szereted. Katona nagyfiú, nem hiszem, hogy meg kellene mentened magadtól, még csak anyagilag sem.
      Kitartás, sajnos okosabbat nem tudok. :-(

      Törlés
  2. Ó jaj. :(
    Ügyvéd ebben nem tudna segíteni?
    Én véletlenül kerültem az oldaladra. Kis drága a kutyusod!!
    A régi blogod olvasható még?
    Azért kérdezem mert gondoltam abból kiderülne pl, hogyha nem voltatok házasok, ha még nem volt a nem bejegyzett élettársi intézmény és nem vállaltál érte pl kezességet akkor lehet hogy tudnál mentesülni?
    Régebben voltak esetek - talán ma is, hogy pénzügyi követélés bizonyos esetekben elévül.
    Én ügyvéd tanácsát kikérném. A magyar joghézagok mindenre adnak lehetőséget, azért tart itt ez az ország.

    No meg lehet kérni fizetés ütemezést. Azt is nagyon lehet kis hazánkban. Képzeld el van egy cég aki a másfél millás tartozását havi 50.000 !!!! igen jól olvastad törleszti. Közben meg olyan jó gazdasági mutatói vannak, hogy ihaj.

    Röhög a markába, mert lazán kifizethetné de nem teszi bosszúból. Nem tudja lenyelni a békát hogy 79 nap után többedszeri felszólítás ellenére beadtuk végrehajtásra a számlát. Jó ügyvédje volt, kicigánykodta ezt a piti összeget.

    Fel a fejjel! Biztos van valami megoldás!

    VálaszTörlés
  3. De drága vagy! Hát ez sajnos kezesség volt,gyakorlatilag az Atyaúristent is végig jártam, jövő héten még van egy köröm hátha de nem sok esélyt látok...
    A blognak az a része már törölve lett, elég gyászos volt az túlélni, nemhogy még esetleg vissza olvassam...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És Big eltűnt? Sajnos kezesként tőled veszik le, de utána Big-től követelheted te is. Persze macerás, meg a fene se tudja, hogy ha perre kerülne sor köztetek, akkor behajtható-e, vagy nem-e úgy csinálta a dolgait, hogy nem lehet tőle visszaszerezni, de nézz ennek utána. Az akut problémán nem segít, de később hátha visszakapod a pénzed.

      Törlés