2017. március 4., szombat

Annyi mindent írnék...

De inkább megkíméllek benneteket, csak a sírás megy még mindíg, meg a nem evés, nem alvás, délután ki kellett hívni az ügyeletet, mert be állt a derekam, ordítós, levegőt sem kapós fájdalmak, és nem keresek összefüggéseket inkább...

Eltellt két hét, és én még mindig nem fogom fel...

8 megjegyzés:

  1. Kerned kell egy kis hangulatjavitot. Gyasz van. En nem csinaltam frontin nelkul. 3 honapig bizony szedtem es az onon szerotoninomra nem ezamithattam. A derek is lelki tunet, mint a nyak , terd stb. Kerj segitseget. Olellek. Bea

    VálaszTörlés
  2. Szerintem megprobalhatnad megis leírni/kiírni magadból. Mindent, ahogy jön.

    VálaszTörlés
  3. Ezt nem is lehet felfogni. En is anno belereccsentem, es a mai napig, ha melyen ragondolok, szakit a fajdalom. Kitartas!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem meg a fájdalmat meg kell élni, és nem gyógyszerekkel elnyomni. Meg kell élni a mélységet, hogy legyen felemelkedés.

    VálaszTörlés
  5. Irj nyugodtan, ne kimelj bennunket! Ezt tok komolyan mondom. Az iras, a gondolatok rendszerezese segit elorebb haladni a folyamatban. Gyorsitani sajnos nem lehet a megnyugvas es elfogadas eljovetelet, de mindent elnyomni semmikeppen sem jo otlet!
    Szoval nyugodtan ird ki magadbol az aktualis erzeseket, ha kicsit megkonnyebbulsz utana, mar akkor is megeri!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem elnyomja a gyógyszer a gyászt (nem is lehet), hanem a fizikai tüneteket is adó NAGYON MÉLY lelki fájdalmat tereli olyan mederbe, hogy képes az ember megélni a napjait. (enni, aludni, sírni, ügyeket intézni, emlékezni, beszélgetni, gyógyulni)

      Törlés
  6. Hasonló cipő csak Apával.... Frontin. Mert a befeszülés és a nemalvás.... úgy éreztem menten megbolondulok, és zakatol az agyam nincs benne nyugalom...az alváshiánytól már cikkcakkban jártam s feszt bőgtem/bőgök - kérj segítséget. én ha ez nem fejeződik be sürgősen - szóval ma keresgéltem már pszichoterapeutát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kitartás neked is, részvétem. Bea

      Törlés