2017. január 24., kedd

Nothing

Tegnap elvittük Sütit röntgenre, mert a talán ez, talán az, nálam nem válasz arra, hogy miért fáj az egyébként jó lába... (egy orvos szájából semmiképp)

Hát... A csonton ott van a rák... A mellkasában kettő, a kicsi szívét is kezdi hátrébb tolni...

.
.
.
Hát hol van ilyenkor a jóisten????

5 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnálom. Nem tudom, miért van a kutyáknál is ennyi rákos megbetegedés. Nálunk is mindkét kutyánknak volt, egyiknek petefészek, másikuknak a gyomra rákosodott el. Pedig életük nagy részében házi kosztot kaptak, nem barf-ot, de külön főzött nekik anyám, tápot, konzervet
    ritkán, és mégis.

    VálaszTörlés
  2. Sehol nincs már régen :-((( Még mindig bízom a vízben :-( Sajnálom...rettentő fájdalom ez :-(

    VálaszTörlés
  3. :((( annyira sajnalom! :(
    Sok erőt kivanok Neked!

    VálaszTörlés
  4. Szia, nagyon sajnálom, együttérzek veled. Egyet biztosan szem előtt fogsz tartani: ne szenvedjen, mert azt egy kis élet sem érdemli meg. Nem vigasz tudom, de a jéggé fagyott állapot ha lassan nagyon lassan, de enged majd a szorításból. Mindig az állatdokink mondását tartom szem előtt: sajnos mi úgy lettünk teremtve, hogy az életünk kb 7x hosszabb mint a kis barátainké, és van akinek egy, van akinek több lesz élete során. Mi is egy éve átmentünk ezen, bár 4 óra alatt mindennek vége lett 15 év után, azt hittük nekünk is. Sok erőt kívánok, hiszen ők családtagok, barátok... Ha eljön az ideje, minden úgy történik ahogy kell.

    VálaszTörlés