2018. augusztus 7., kedd

Ahogy a dolgok vannak

Ugye nálunk gyárilag van két teknős és a Koba. (meg a wc-ben egy pici pók a sarokban, akire tök odafigyelek mindig, nehogy lesöpörjem a hálóját).

Múlt héten jött egy papagáj (Jágó) vendégségbe egyhétre. (ment is a kisszobába, mert egy percre be nem áll a csőre...).

holnaptól én etetem egy hétig a szomszéd macskáját, és elégítem ki a szociális igényeit, mondjuk nem igazán van neki, tipik macska, adjá enni~inni, oszt menj innét, de legalább nem kell áthozni Koba mellé, mert lenne itt kurvavilág kft.

Jövő héttől pedig szintén vendégségbe érkezik Fulloska 13 éves tacsija, szintén nyaralás miatt, mondjuk ez még nem tudom hogy fog működni, hogy ezek itt Kobával ketten.... De azt most mondom, ha a tapétának baja esik, akkor biz'isten kurva világ lesz  😃.

Felmerülhet a kérdés, miért (nem tudok nemet mondani ) nem nyitok egy kisállat panziót...

~hangosanröhög~

Lesz majd poszt a festés~tapétázásról, munkáról, Katonáról, és Kobáról is folyamatban van egy  (hónapok óta mondjuk), csak valahogy most így sűrű minden, de bírom baszdmeg mert hero vagyok meg terminátor, meg vadakat terelő juhász... Fszmt.

2 megjegyzés:

  1. Ajjaj
    Kitartást Neked!
    Hú nem is tudom, de durva az biztos

    VálaszTörlés
  2. csináááld - ja és az unokahugom melléküzemégban kisállat panziot csinált magából - kb. háromszorosát keresi a fizetésemnek. Azzal.

    VálaszTörlés